Bestuurswisseling en uitvoering oratorium “Een Nieuw Begin”.

Bestuurswisseling en uitvoering oratorium “Een Nieuw Begin”.

Van de voorzitter.

Inmiddels hebben we de verlate jaarvergadering achter de rug en zijn we weer volop aan het repeteren voor het volgende concert.

Tijdens de jaarvergadering heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden. De voorzitter, penningmeester, secretaresse en een afgevaardigde van de muziekcommissie zijn afgetreden. Gelukkig hebben we weer 4 bestuursleden weten te vinden om die taken op zich te nemen. Daar zijn we zeer dankbaar voor. We weten dat het bij veel verenigingen niet makkelijk is om bestuursleden te vinden. 

Ook zijn we blij dat een paar echtgenoten van leden aan de zijlijn diverse hand- en spandiensten willen verrichten. Vele handen maken licht werk. 

We zijn al druk aan het repeteren voor het indrukwekkende oratorium “Een Nieuw Begin” van Johan Bredewout en Hans de Ruiter. Dit zal op D.V. 9 december 2022 worden uitgevoerd in de Noorderkerk (GKv), Lasondersingel 18 te Enschede. 

Aan dit concert zullen meewerken Marjan Vleeming als sopraan soliste, Gerwin van der Plaats orgel/piano en het Projectorkest Twente. Het beloofd een mooie avond te worden.

Lijkt het u iets om dit oratorium mee te zingen?  Dan bent u van harte welkom om u aan te sluiten bij ons koor.
We repeteren op de woensdagavonden om 19.30 uur in de Renatakerk aan de Brinkstraat 70 te Enschede. Hopelijk mogen we u binnenkort ontmoeten! En anders zien we u graag bij de uitvoering van het oratorium.

Hartelijke groet namens de nieuwe voorzitter, Tamara Aarnink

Reacties zijn gesloten.