“The Crucifixion” van John Stainer, 19 maart 2022

“The Crucifixion” van John Stainer, 19 maart 2022

Het concert “God is Trouw” dat we op 19 maart hebben geven mag zeker als geslaagd worden beschouwd. Onze dank gaat ook uit naar het ‘Project Orkest Twente’, het ‘Jeugdorkest Soli Deo Gloria’, Gerwin van der Plaats en Jorrit Woudt die aan dit concert hebben meegewerkt.

We gaan nu verder met het repeteren van enkele koralen uit het oratorium “The Crucifixion” van John Stainer.  Op 10 april hopen we deze koralen te gaan zingen tijdens de dienst in de Schuilplaats, Hertmebrink 8 te Enschede. Dat is op de zondag in de week voor Pasen. Heel bijzonder om deze koralen weer te mogen zingen.

Er is ruimte gekomen tijdens onze repetities om ook al stukken uit het kerstoratorium “Een Nieuw Begin” van Johan Bredewout te gaan repeteren. Dit stuk staat gepland op 9 december in de Noorderkerk (GKv), Lasondersingel 18 te Enschede.

Wilt u meewerken aan het uitvoeren van dit oratorium, dan bent u van harte welkom op onze repetitieavond.

Tot zover, allen een hartelijke groet,

CGGZ Crescendo

Reacties zijn gesloten.