Een Jubileumjaar – Slot

Een Jubileumjaar – Slot

Genieten!

Dat is het eerste wat bij ons opkwam na afloop van dit 90–jarig jubileumconcert. Genieten van het Urker mannenkwartet. Genieten van het samenspel op de piano van Jan Willem Docter en Gerwin van der Plaats. Het ensemble Musica Contea was top in de begeleidingen. Van vele kanten zijn mooie complimenten ontvangen.

Onze “hoogte punten” waren Het “Gloria” uit de Krönungsmesse van Mozart en de Finale uit het oratorium “Jozef” van Marco den Toom. Het laatste stuk was uiteraard ook de afsluiting van de avond. Daarna de borrel met hapjes. Een zeer geslaagde avond.

Heel bijzonder op deze avond was de uitreiking van een koninklijke
onderscheiding aan Joop van Ulzen voor o.a. het vele bestuurlijke werk dat hij in de loop der jaren voor CGGZ Crescendo heeft gedaan. Deze onderscheiding werd uitgereikt door de locoburgemeester van Enschede dhr. van Houdt.

Woensdag 16 oktober zijn we gestart met het instuderen van de stukken voor onze decemberconcerten. Kijkt u er de agenda maar eens op na.

Een hartelijke groet van ons allen;

Reacties zijn gesloten.