We zijn weer aan het zingen

We zijn weer aan het zingen

Woensdag 12 september jl. zijn we gestart.

Zaterdag 15 september is CGGZ Crescendo present geweest in de Hofkerk en hebben we meegewerkt aan het jaarlijks project “Oldenzaal zingt”. We hebben een 6-tal liederen gezongen in 2 blokken. Daarnaast heeft Jan Willem Dokter enkele keren op het bijna volledig gerenoveerde orgel gespeeld. De samenzang had prachtige gevarieerde liederen. Aan het eind van de avond was er gelegenheid voor een nazit met een drankje.

In de maand oktober zullen we o.a. oefenen voor de zangdienst in de Bethelkerk te Enschede daarnaast zijn we ook kerstliederen aan het instuderen. We hopen in de maand december in Zorggroep Manna, de Hofkerk en de Maranathakerk te zingen.
Kijkt u er onze agenda maar eens op na. We hopen u te zien op een van deze avonden of wellicht eens “op koor”. We oefenen elke woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Renatakerk, Brinkstraat 70 in Enschede.

Een hartelijke groet; CGGZ Crescendo

Reageren is niet mogelijk.