Gloria

Gloria

Een bekend stuk van Mozart uit zijn Kr√∂nungsmesse. Dat zijn we nu aan het instuderen. Het kost tijd, maar het deel dat er nu al ‘in’ zit klinkt prachtig. Dit belooft wat! Natuurlijk studeren we ook op andere liederen. De muziekcommissie doet voortreffelijk werk voor CGGZ Crescendo.

We mogen ook weer twee nieuwe leden verwelkomen. Dhr. en mw. Helder, respectievelijk tenor en alt. We hebben het al eerder geschreven maar willen het graag nog een keer vermelden: als gemengd koor hebben we een mooie balans tussen dames en heren daar is elk lid en dirigent blij mee.

Op 24 januari hadden we onze jaarvergadering waar mw. H. Ruiter gehuldigd is. Ze was in 2017 maar liefst 25 jaar lid van CGGZ Crescendo! Er zijn inmiddels dus heel wat noten door haar gekraakt. Het is trouwens opvallend dat er zeer weinig verloop is. Als bestuur, dirigent en koor zijn we daar erg blij mee.

Tot slot rest CGGZ Crescendo u allen een gezegend 2018 toe te wensen met veel zang plezier.

Reageren is niet mogelijk.