Van Herfst naar kerst

Van Herfst naar kerst

Zo snel gaat de tijd. De medewerking aan het Benefietconcert ligt inmiddels achter ons. Mooie muziek, fijne samenzang, maar bovenal een prima opbrengst voor het zendingswerk in Cambodja. Nu op weg naar het kerstconcert in Oldenzaal. Daarvoor zingen we eerst nog op 20 december in Zorggroep Manna. Het is altijd fijn om daar te zingen. We verheugen ons op de samenzang met onze oudere broeders en zusters. Natuurlijk zijn we weer een paar mooie liederen aan het instuderen. In het lied “Wonder” wordt er vanaf maat 36 door de leden 4 stemmig gezongen. Eerst de dames, (hoge/lage sopraan en hoge/lage alt) daarna de heren (hoge/lage tenor en hoge/lage bas).

Lijkt zingen u ook fijn dan bent u uiteraard welkom op onze repetitieavond om hier eens aan te “proeven”.

Tot zover. CGGZ Crescendo wenst u een goede tijd en gezegende feestdagen.

Reageren is niet mogelijk.