Gezegend 2017

Gezegend 2017

Crescendo wenst u een gezegend en gezond 2017 met veel zangplezier. Houdt uzelf van zingen dan bent u uiteraard in dit nieuwe jaar van harte welkom. Nel Kloppenburg-Schelhaas heeft zich sinds kort, als sopraan, al aangemeld!

Nel, van harte welkom!

De afgelopen periode heeft Crescendo op Kerstavond gezongen in Ahaus. Het was heerlijk om in deze volle kerk, met een prima akoestiek, te zingen. Vanaf 4 januari gaan we ons hoofdzakelijk bezighouden met “The Crucifixion” van John Stainer. De uitvoering zal D.V. 8 april in de Noorderkerk zijn. Een aantal zangers van de Petrasingers zullen die avond meezingen. We hopen op een goede bezetting en verwachten, naast de Petrasingers, zeker 70 koorleden.

Mocht u nu al kaarten willen reserveren dan is dat mogelijk bij onze secretaresse.
Crescendo hoopt dat u op 8 april aanwezig zult zijn.

Met een hartelijke groet

Reageren is niet mogelijk.