Met 3 koren gezongen

Met 3 koren gezongen

Zaterdag 8 oktober is er een concert geweest van 3 koren in Winterswijk. Het Gemeentekoor V.E.G. uit Nijverdal, het Chr. Gemengd Koor H.Z.W. Winterswijk en wij.
Ieder koor had zo zijn eigen repertoire, heerlijk om te horen er was daardoor veel variatie.
De dag begon met ontmoeting waarna er stevig werd gerepeteerd. Na het boterhammetje te voet richting de Jacobskerk midden op de markt. Een korte wandeling naar een prachtige oude locatie met een mooie akoestiek. Jan Willem is er behoorlijk druk mee geweest. Respect voor zoveel talent. Het publiek heeft deze avond ook erg genoten. We kregen allen een stevig applaus!

Nu richten we ons op het volgende optreden in Ahaus, D.V. op kerstavond 24 december. Tussendoor gaan we ook al repeteren voor de Crucifixion die we op 8 april 2017 hopen uit te voeren in de Noorderkerk te Enschede.

Een hartelijk groet;

CGGZ Crescendo

Reageren is niet mogelijk.