Voorjaarconcert en Oranjeconcert

Voorjaarconcert en Oranjeconcert

Ons voorjaarsconcert in Enschede van 2 april en het Oranjeconcert in Zwolle van 30 april jl. liggen achter ons. Van beide concerten hebben we erg genoten en zijn er mooie, fijne reacties geweest. Met name in Zwolle hebben we prima gezongen. Jan Willem was erg tevreden. De koorleden “voelden” elkaar goed aan. Een prima harmonie!
Fijn om daar op terug te mogen zien. Crescendo is telkens weer in staat een goede uitvoering neer te zetten, daar zijn we allen dankbaar voor. Ons volgende concert is D.V. 17 september in de Hofkerk in Oldenzaal tijdens het “Oldenzaal zingt” project. Aanvang 20.00 uur. Wilt u eens meezingen, van harte welkom, misschien blijft u wel plakken!

Een muzikale groet; CGGZ Crescendo Enschede.

Reageren is niet mogelijk.