Geachte Lezer(s)

Geachte Lezer(s)

Is er de vorige keer niet geschreven dat we graag de alt-groep willen versterken? We voelen ons enorm gezegend nu er maar liefst 3 alten zijn bijgekomen. Een hartelijk welkom aan de dames Harriƫt Brouwer, Annie Nijenhuis en Tiny Schreurs. En niet alleen deze drie dames, maar we hebben er ook een tenor bij, namelijk de heer Koos Brouwer. Allen van harte welkom bij CGGZ Crescendo, hoe groter het koor hoe mooier de klank. En dat motiveert enorm om te zingen. Gelukkig mag er ook geschreven worden dat de sfeer binnen CGGZ Crescendo erg goed is.
Binnenkort hopen we ons eerste concert in de Renatakerk te houden op D.V. 2 april, daarna op 30 april met de dubbeldekker naar Zwolle voor ons tweede concert. Voor deze concerten zullen we een aantal zanglessen krijgen van mevrouw Anneke van Wassenhove. Verder is er een 3-koren concert in Winterswijk gepland op 8 oktober. Daarnaast loopt er een verzoek om op 17 september in Oldenzaal te komen zingen. Genoeg om de komende tijd stevig te oefenen. Lijkt het u wat? Welkom!

Een hartelijke groet van CGGZ Crescendo Enschede

Reageren is niet mogelijk.