Jaarvergadering 2016

Jaarvergadering 2016

We kunnen terugkijken op een goed bezochte jaarvergadering. Naast de gebruikelijke zakelijkheden mochten we maar liefst 10 jubilarissen huldigen met 25, 30, 40, 50 en 60 jaar lidmaatschap.
Dit geeft aan dat Crescendo een prima ‘gemengde’ zangvereniging is en de leden onderling een zeer goede band hebben. Ook mochten we weer een nieuw lid verwelkomen: dhr. Jaap Snippe, een bas. Jaap, hartelijk welkom en voel je thuis! Blijft nog wel dat Crescendo op zoek is naar alten, zoals al eerder geschreven is.

Mocht jij er voor voelen om enkele repetities bij te wonen, dan ben jij meer dan welkom. Een grotere altgroep komt de klankbalans van Crescendo ten goede en daar wil je wellicht aan meewerken. Uiteraard zijn deze repetities voor jou vrijblijvend.

Een hartelijke groet van Crescendo

Reageren is niet mogelijk.