Een heerlijk concert

Een heerlijk concert

Er is genoten van het concert op zaterdag 24 oktober jl., niet alleen door de bezoekers, maar ook door de leden van Crescendo zelf en de musici van de Hengelose Christelijke Harmonie. Het klopte, en dat is wel het allermooiste wat we te horen kregen. Een aantal bezoekers vond het zelfs jammer dat dit concert na 5 kwartier was afgelopen.

Crescendo verwelkomt haar nieuwe leden, Bert Niemeijer en Marlies van Putten. Een verrijking zowel bij de sopranen als tenoren. We hebben voor een gemengd koor nu een behoorlijk groot aantal mannen. Woensdag 28 oktober heeft Willy Bartkowski uit Ahaus voor het eerst geluisterd en meegezongen bij de bassen. Hij heeft aangegeven dat hij een volgende keer wil terugkomen.

Ook willen we graag het aantal alten uitbreiden. Wilt u een keer meezingen? Van harte welkom! Zingen verrijkt en is gezond!

Een hartelijke groet van Crescendo

Reageren is niet mogelijk.