Geachte Lezer, lezers

Geachte Lezer, lezers

We zijn weer volop aan het oefenen. Zaterdag 24 oktober geven we samen met een samengesteld ensemble van de Hengelose Christelijke Harmonie een concert in de Renatakerk om 19.30 uur. Het ensemble bestaat uit 10 personen. Woensdag 21 oktober houden we samen de repetitieavond. Onze generale is op zaterdag 24 oktober om 16.00 uur, beiden in de Renatakerk.

We mochten ook 3 nieuwe leden verwelkomen: Gerard de Graaf, Jan Knol en Karst Weis. Voor een gemengd koor een mooie uitbreiding van de ‘mannengroep’. Hier zijn we blij mee. Welkom mannen! Bert Niemeijer heeft ook enkele repetities bezocht en beslist binnenkort of hij zich bij Crescendo gaat aansluiten. We zijn erg benieuwd.

Bij de sopranen heeft Marlies van Putten meegezongen, zij is erg enthousiast en komt zeker weer terug. Zo te horen en te zien is zij een goede versterking bij de sopranen. En als verrassing voor iedereen kwam Anneke Hendriks weer eens meezingen. Heerlijk toch om weer te zingen Anneke?

Crescendo sluit af met een hartelijke groet en hoopt u op haar concerten te mogen ontmoeten.

Reageren is niet mogelijk.